Données personnelles

Politika zaštite osobnih podataka
Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

Podaci koje prikupljamo
Pristup web stranici bijuk-hpc.hr je slobodan i ne traži se registracija. Kontaktiranjem putem kontakt-obrazaca ili elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (kontakt, ime i prezime, a u tekstu poruke navodite neke podatke o sebi). Ti su podaci dostupni isključivo djelatnicima tvrtke Bijuk-HPC d.o.o. kojima su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita. Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za odgovaranje na vaš upit.

Zaštita vaših osobnih podataka
Tvrtka Bijuk-HPC d.o.o. poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito. Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo.

Poruke u elektroničkom obliku
Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca koji se nalaze na web stranici bijuk-hpc.hr, a koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita.

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima
Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranice bijuk-hpc.hr. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da putem kontakt adrese info@ bijuk-hpc.hr dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima
Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima.

Ograničenje odgovornosti
Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere u cilju sprečavanja neovlaštenog otkrivanja vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.


BIjuk-HPC d.o.o.

Ažurirano na dan 11.06.2018.Centrale
Adresse: Vrbovec Samoborski 1/A, HR - 10430 Samobor
Tél: +385 1 3335 800
Fax: +385 1 3380 752
E-mail: info@bijuk-hpc.hr
Directeur
Petar Bijuk
Tél: +385 1 3335 802
E-mail: petar.bijuk@bijuk-hpc.hr 
Directeur technique
Ivica Krištić
Tél+385 1 3335 811
E-mail: 
ivica.kristic@bijuk-hpc.hr
Vente - région nord
Hrvoje Kovačić, chef de la région nord
Tél: +385 99 739 5121
E-mail: hrvoje.kovacic@bijuk-hpc.hr
Vente
Miro Cvetko
Tél: +385 1 3335 816
E-mail: miro.cvetko@bijuk-hpc.hr
Vente - filiale de Pazin
Goran Gligora
Tél: +385 91 4590 565
E-mail: goran.gligora@bijuk-hpc.hr
Vente - région sud
Toni Nejašmić, chef de la région sud
Tél: +385 98 171 9902
E-mail: toni.nejasmic@bijuk-hpc.hr
Vente - filiale de Split
Zrinko Zoko
Tél+385 91 533 9900
E-mail: zrinko.zoko@bijuk-hpc.hr

Les champs signalés par un astérisque (*) sont obligatoires( * ).


CAPTCHA Image